Kvitfjell

Skidhyra

Skidservice

SPORT 1 VIT FELL
Sport 1 Kvitfjell har filialer i både öst och väst sidor, där båda våra avdelningar är fullt utrustade för att ge dig en bra upplevelse i Kvitfjell!

Full service på skidutrustningen eller bara lite glidning?

Vi har verkstäder på båda sidor, som med sin kunniga personal fixar allt från vaxning, slipning, sårfixering och bindningar.
Lämna in utrustningen i slutet av dagen, så det är klart när liften öppnar dagen efter. Behöver du åka skidor för att komma tillbaka till stugan / lägenheten, så går det givetvis att lånas av oss!

Skiduthyrning

Vi har utrustning som passar alla nivåer! Oavsett om du aldrig har åkt skidor förr eller är en aktiv utövare hittar vi utrustning som passar dig.  Dessutom erbjuder vi även telemark, snowboard och längdskidor att hyra.

Läs mer här

Kids 7-15

Veckorna 2-5, 10-11 samt 15 och 16 har de i Kvitfjell något som kallas för Kids 7-15. Då är det ett kanon erbjudande för alla barn mellan 7-15år!

För bara 199 (norska)kr får barnen ett eget barnkort som inkluderar 5 dagars skiduthyrning, luncherbjudanden, rabatt på gruppskidskola, en liten present samt olika aktiviteter. Erbjudandet är giltigt Måndag till fredag i utvalda veckor. Paketet bokas tillsammans med boende i Hafjell Kvitfjell Booking eller GudbrandsGard hotell.
Läs mer här