Geilo

Restaurang & uteliv

Besök våra restauranger under din vistelse och njut av närproducerad och god mat! Varje restaurang har sin egen karaktär och en egen meny. Här hittar du något för alla smaker. Våra matställen har samma öppettider som skidliftarna, utom Toppen Kafé.

Ny 2017/18: Sätt in pengar på Smartcard för att betala på våea matställe.
Tyvärr har leverantören av denna lösning försenats. Lösningen kommer att vara på plats strax över julen. Vi ber om ursäkt för det besvär som detta orsakar.

Havsdalskroa
Platsen för dig som är angelägna om närproducerad och god mat i en mysig atmosfär. Här är också trevligt afterski varje dag. För dem som önskar finns take away, Havsdalskroa har Geilos bästa pizza.

Havsdalskroa ligger centralt vid liftarna i Havsdalen. Krogen rymmer 150 gäster och har en trevlig atmosfär. När vädret tillåter kan matsalen också flyttas utomhus, där det frestas med massor av god mat från en stor grill. Här finns alltid en bra atmosfär och mycket roligt för både unga och gamla. Afterski från 15:00, och vi kan erbjuda uppfriskande drycker i solväggen på ”stølsvollen”.

Stugu
Stugu Kafé är en naturlig mötesplats i Geilo Skisenter & Sommerpark med 160 platser på 1: a våningen och 90 sittplatser på 2: a våningen.
Köket öppnar klockan 09:30 där vi erbjuder ett stort urval av varma och kalla rätter och ”dagens meny” från 11:00. Grillning utomhus när vädret tillåter!

Taubanekroa
Vårt centralt vänliga alternativ. Beläget vid basstation Geiloheisen, strax nordväst om Geilo Station, med vacker utsikt över Geilo övre del. Här serveras läckra crepes med tillbehör och gourmetkorv.
Välkommen till en trevlig måltid i en mysig atmosfär!

Toppen Kafe
Garanterad Geilos bästa utsikt!
Från Toppen Kafé ser du bortom Hardangervidda National Park, nationalparken Geilo och Hallingskarvet. Bättre än så blir det inte!

Kikutkroa
På Kikutkroa möter du en mysig plats. Kikutkroas kock Andreas Gustafsson har lagat mat från Geilo i flera år. Han specialiserar sig på att servera hälsosamma, näringsrika och goda lunch- och middagsrätter. Hans mest kända maträtt är hans hamburgare. Hemlagad fjällmat från grunden med rena råvaror är viktigt för en god måltid, menar kocken.

Kikutkroa är en mötesplats där aktiva skidåkare, familjer med barn, nybörjare och veteraner får något gott att äta. Klockan 13.00 är det dags för afterski.