Hafjell

Restaurang & uteliv

Hafjell Hotell
I trevlig miljö serveras en  A la carte meny / dagens 3-rätters middag under vintersäsongen.
Det erbjuder god mat i mysig omgivning. Hafjell Hotell har ett internationellt köksteam med stor erfarenhet, där all mat är gjord från grunden och fokuserar på närproducerade råvaror.
Hafjell hotell

Hafjell Lodge
Frokost, lunsch och afterski i nedre del av alpinanläggningen
Vi erbjuder en meny som speglar kvalitet och kreativitet. Vi använder det bästa råvarorna och köper främst av lokala producenter och leverantörer. Vårt mål är att servera mat och dryck där smaken och det visuella intrycket står i centrum. Vi vill att mat och omgivningar ska komma till liv.
Hafjell Lodge

Gaiastova
Lunsch, afterski, middag, och bar på toppen av anläggningen.
Kom in och njut av en trevlig måltid i en varm och charmig miljö i vår lunchrestaurang eller värm er med något att dricka framför eldstaden. Eldstadsloungen på Gaiastova är en naturlig samlingsplats. I vår tapasrestaurang kan du njuta av spännande rätter. Beläget på toppen av berget har vi en fantastisk utsikt över dalen.
Gaiastova

Skalven
Skalven intill gondolnedstigningen vid Gondol-toppen. Genom gondolen kommer man enkelt upp till Skavlen som erbjuder en bra lunchmeny, kaffe och kakor, afterski och à la carte på helgerna medan du njuter av den fantastiska utsikten över fjellet, Gudbrandsdalen och bergstopparna. Efter de att maten har avnjutits och ni har njutit av utsikten kan in använda skidorna eller gondolen för att komma ner igen.
Skalven

Ryk&Resi
Ryk & Reis-restaurangen ligger i dalstationen, lättillgänglig från skidtorget och biljettförsäljningen i Hafjell. Lunch, kakor och kaffe och afterski samt kvällsöppet i samband med nattklubben på fredagar och lördagar.
Ryk & Reis

Woody’s
Woody’s Bar slog upp dörrarna första gången 2004, och blev omedelbart en stor hit med lokalbefolkningen och alla som besöker Hafjell, Norge. Vår plats är unik, med all personal som kommer från Storbritannien.

Känd för vår smakliga matlagning av burgare vår roliga afterski och live musik under vissa nätter under vintern. Woody’s Bar är definitivt platsen att antingen äta en bit att äta, koppla av eller att festa efter en dag på backarna. Vi visar alltid sport på våra tvaparater och kommer att försöka tillgodose alla specifika önskemål. Woddy´s

I centrum av Øyer (vid hotellet) så finns också Hafjell Pizza, Fjøset Hafjell och Toscana restaurant.