Kvitfjell

Översikt

Kvitfjell skidentusiasternas vinterparadis. Här hittar du utmaningar och spännande skidåkning för alla nivåer, oavsett om du testar din förmåga mot den olympiska utförsbacken eller om du vill ta ditt första åk i ett av våra familjeområden. Den västra sidan är en perfekt bas för familjer med barn.

28 spår i alla svårighetsgrader, 34 km perfekt preparerade skidspår, två parker och två barns områden är bara några av vad som väntar dig i 854 höjdmeter från dalen till berget Kvitfjell. Här finner både små och stora världsmästare något att roa sig med!

Kvitfjell utvecklar en helt ny bergssida som avslutade säsongen 17/18! En ny gondollift kommer att vara en länk mellan Kvitfjell Vest och Kvitfjell Varden, en ny 6-stolslift tar dig till toppen av det nya berget. Denna lift leder också rakt in i otaliga längdåkningsmöjligheter. Kvitfjells Varden är en familjevänlig bergssidan med stora, vackra gröna och blå backar. Området är perfekt för hela familjen och även för dem som älskar stora carvingpister.

Områden Kvitfjell

Väst

Öst

Varden

Om Kvitfjell

Antal nedfarter: 30
Antal liftar: 14
Antal rullband: 3
Barn-/nybörjarområde: 2
Snow parks: 2
Längsta nedfart: 3,3 km
Högsta fallhöjd: 854 m

Total pistlängd: 34 km
Gröna nedfarter: 8
Blåa nedfarter: 13
Röda nedfarter: 6
Svarta nedfarter: 3